martes, 13 de febrero de 2018

Lídia Pujol presenta "Iter Luminis" a Benicàssim i enamora

Hi ha persones i trobades que donen sentit a la vida i dissabte, a Libreria Noviembre, va passar això.
 
Lidia Pujol va saber crear una atmosfera màgica, d’emoció, on es respirava VERITAT, en la presentació del seu projecte Iter Luminis.

 
Ens va contar (i cantar) que el projecte va nàixer per respondre a una pregunta radical: QUÈ ÉS ESTIMAR?
 
Tants prejudicis, tants llibres, tantes cançons que identifiquen l’amor amb la possessió i l’abús!!! i la frustració que açò provoca en nosaltres ens duu a la necessitat de RESSETEJAR-NOS com a persones.
 
Sotmetre o convidar? L’amor és el respecte per la llibertat de l’altre.

 La qüestió és: com volem ser? Tenim camins, tenim possibilitats, i podem triar-los. Siguem conscients d’aquesta llibertat, perquè açò és la política, l’espai de possibilitat.
 
Als mitjans sovint trobem basura, superficialitat i mentides. Cal que el nostre vincle siga la veritat, perquè en el vincle està el tresor.
 
La trobada ens va vincular amb tots els assistents. Ens va emocionar i ens va fer reflexionar sobre la nostra actitud davant la vida.
 
Ara, res ja no serà igual...
 
Gràcies infinites, tant a Lídia Pujol com a Montserrat Escribano, teòloga feminsta, que va presentar l’acte, convidant-mos a la vida: “Una librería es un sitio desasosegante porque en él te puedes encontrar con quien todavía no eres.”
 
I gràcies a totes les persones que es van vincular dissabte i continuen vinculades a Noviembre al llarg dels anys, quin plaer!
 
Recollim el guant i ens comprometem a ser lliures.
Qui s'apunta?


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario