lunes, 13 de agosto de 2018

La força poesia mou muntanyes: multitudinari Comboi poètic a Marc Granell


La força de la poesia va esclatar a Vilanova d’Alcolea divendres passat en el I Comboi Poètic. Sí, sí POESIA, en majúscules.





Ens va reunir la veu de 6 dels millor poetes valencians per retre homenatge a un pioner: Marc Granell.
 



Ivan Brull, Bibiana Collado, Susanna Lliberós, Josep Porcar, Carles Renau i Josep Lluís Roig ens van emocionar fins el punt de fer-nos saltar les llàgrimes. 




I tot gràcies a un somni que ha sabut fer realitat Laura Rambla, contagiant entusiasme i amor per la literatura. Tant és així, que les converses de cap de setmana al bar del poble giraven al voltant de la poesia. Això és màgia!!




Va ser un plaer estar allí i compartir poesia amb vilanovines i vilanovins, i persones de Sant Mateu, Xert, Les Coves, Benlloch, Benicàssim, Vila-real, Borriana, Oliva, València, Sueca, Ares, Barcelona, Lleida, Madrid, Les Useres, Morella, Castelló …





Amb la meravellosa sorpresa del vi oferit per la bodega Vicent Flors, amb la música de Quico Falomir que sap fer plorar la guitarra com ningú: dolç i tendre; amb Xavi als comandaments de la música i el so, discret i entusiasta; amb la feina  de totes les persones invisibles que van aportar el seu granet d’arena, de forma desinteressada, per fer-ho possible.




Quin comboi!!!
















No hay comentarios:

Publicar un comentario